Kék hírek

2019.05.16. 19:34

Húsz tábla csokoládé is kevés volt a komáromi tolvajnak, aki nem sokáig örülhetett az édességnek

A 44 éves férfit gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Munkatársunktól

Több mint húsz tábla csokoládét lopott el egy komáromi üzletből egy 44 éves férfi - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint egy komáromi üzletből értesítették a helyi körzeti megbízottat május 15-én azzal, hogy egy férfi vásárol náluk, aki előző nap csokoládékat lopott a boltból. A helyi járőrök a helyszínre kiérkezve megnézték az üzlet kamerájának felvételét, amin látszott, hogy a férfi több alkalommal elsétál a csokoládés pult mellett, és több tábla édességet rejt a kabátjába, összesen több mint húszat. Ezután egy csokoládéval a kasszához ment, kifizette, majd távozott a boltból.


A 44 éves férfit előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene. Az elkövetőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, és 72 órán belül, gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.


(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!