Kék hírek

2018.12.07. 17:14

Horrorvideóval rémisztgetett budapesti általános iskolásokat - elfogta a rendőrség

A 23 éves férfi olyan videót terjesztett, melyben megöléssel fenyegette meg azt, aki a felvételt megtekintés után nem küldte tovább.

Munkatársunktól

A rendőrök elfogták azt a 23 éves férfit, aki egy budapesti általános iskola diákjait rémítette meg a videójával - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága bejelentés alapján december 4-én zaklatás miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki magát szellemnek mondva olyan videót terjesztett novemberen, melyben megöléssel fenyegette meg azt, aki a videót megtekintés után nem küldte tovább. A felvétel több budapesti diákot felzaklatott, bennük félelmet keltett.


A rendőrök a bűncselekmény elkövetőjeként azonosítottak egy 23 éves téglási férfit, akit december 6-án este otthonában a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak, majd előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerte, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!