Kék hírek

2019.04.15. 12:38

Horror Miskolcon: fára kötözött halott mókust találtak - fotó

Az elkövető állítólag azért csinálta, hogy a gyerekek lássák, hogyan másznak ezek az állatok a fán.

Munkatársunktól

A Mályi Természetvédelmi Egyesület sokat látott madármentő csapatát is megrázta az, amivel a hétvégén találkoztak Miskolcon: fejjel lefelé kötöttek fel egy fa törzsére egy mókust egy társasház előtt írja a Bors.


– A kis állat élettelenül lógott a fa törzsén, borzasztó látványt nyújtott. Nyomban riasztottuk a rendőröket, ők elkezdték kikérdezni a házban lakókat, hogy mi történhetett. Egy anyuka azt mondta, hogy a brutális elkövető a társasházban lakik, és be is vallotta, hogy ő tette. Elmondása szerint azért, hogy megmutassa a gyerekeknek, hogyan mászik egy mókus a fán – mondta a lapnak az egyesület elnöke, Lehoczky Krisztián.


A rendőrség megbízta a természetvédelmi egyesületet, küldje el a tetemet vizsgálatra, hogy kiderüljön: élt-e még, amikor felkötötték a fára. Ha igen, akkor állatkínzás miatt eljárás indulhat a férfi ellen, akire állítólag több panasz is van a lakóktól.


A Bors szerette volna megszólaltatni a feltételezett elkövetőt, aki egyelőre nem reagált a lap megkeresésére.



(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!