Kék hírek

2015.04.03. 20:57

Hat jármű ütközött össze az M3-ason

A sztráda 27-es kilométerénél történt karambol helyszínéről három embert vittek kórházba.

Ismét járható az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldala Gödöllő térségében, ahol péntek délután hat jármű ütközött - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a rendőrség honlapján.

Zalavári Borbála, a mentőszolgálat sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint három embert vittek kórházba, az első jelentések szerint könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Korábban írtuk:

Többen megsérültek, amikor hat jármű összeütközött az M3-as autópályán Gödöllő térségében péntek délután. A sztráda Miskolc felé vezető oldalát lezárták - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

[namelink name="Beluzsárné Belicza Andrea"] tájékoztatása szerint az M3-as 27-es kilométerénél történt balesetben legalább ketten megsérültek, állapotukról a rendőrségnek nincs bővebb információja.

A helyszínelés idejére a sztráda Miskolc felé vezető érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Gödöllőn keresztül a 3-as főútra terelik. A járművek a bagi felhajtón térhetnek vissza az M3-asra.

[namelink name="Zalavári Borbála"], a mentők ügyeletese egyelőre annyit mondott, hogy a karambol helyszínéről három embert vittek kórházba, az első jelentések szerint könnyebbb sérülésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!