Kék hírek

2019.07.25. 19:29

Halálos baleset az M1-esen - busz és személyautó ütközött - fotók a kigyulladt kocsiról

A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. Véget ért az útzár.

kisalfold.hu

21.17 - Feloldották az útzárat


Újra járható az M1-es autópálya Biatorbágynál, ahol korábban halálos baleset történt - közölte a rendőrség csütörtök este a honlapján. A buszt üzemeltető Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) azt közölte: a járművön utazók közül egy ember könnyebben megsérült.

 

Halálos baleset az M1-esen - busz és személyautó ütközött - fotók: MTI


20.17 - Vége a szemlének Győr közelében


Befejezték a szemlét és a műszaki mentést, a forgalom megindult mindkét sávban - olvasható a Police.hu-n.


19.33 - Újabb baleset az M1-esen, forgalomkorlátozás Ménfőcsanak térségében 


Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2019. július 25-én 18 óra 45 perckor Ménfőcsanak térségében. A jelenlegi adatok alapján két személyautó ütközött a belső sávban, a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.


A forgalom a szemle és műszaki mentés ideje alatt a külső sávban, rendőri irányítás mellett halad, a térségben torlódás várható. Kérjük, hogy fokozott körültekintéssel vezessenek az adott útszakaszon! - írja a rendőrség.


17.30 - A személyautó kigyulladt


Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze 2019. július 25-én 15 óra 37 perckor egy busz és egy autó az M1-es autópálya 15-ös kilométerszelvényénél a fővárosból kifelé vezető oldalon. Az ütközés következtében a személygépkocsi kigyulladt. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. Az M1-es autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, a forgalmat az M0-ás autópályára terelik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!