Kék hírek

2016.09.07. 09:40

Gye­re­ke­ket kény­sze­rí­tet­tek szexre egy ma­gyar ne­ve­lő­ott­hon­ban

A kicsik játékért, édességért, a nagyobb gyerekek több zsebpénzért elégítették ki a nevelőket.

Jogvédők és hozzátartozók úgy döntöttek, leleplezik, mi is folyik annak a nevelőotthonnak a falai között, amelyről borzalmas történeteket mesélnek a korábbi lakói - írja a Bors.


A jogvédők állítják, hogy akadt olyan nap, alig néhány héttel ezelőtt, amikor öt fiatalkorú is öngyilkosságot kísérelt meg az intézményben. Nem akartak meghalni, csak elkerülni onnan, ahonnan minden fiatalkorú menekül.


Az egyik fiatal arról nyilatkozott, hogy tudomása van olyan kilencéves kislányról, akit a nevelők "tanítottak meg" arra, hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit.


Az áldozatok arról számoltak be, hogy a kisebb gyermekeket játékokkal, míg a nagyobbakat zsebpénzzel vették rá arra, hogy szexuális kielégülést nyújtsanak a nevelőknek.


Volt olyan korábbi lakó, aki azt sem tagadja, a bent folyó perverz játékok miatt lett torz a későbbi szexuális élete.


A jogvédők olyan fiatalokat találtak, akik részletesen elmesélték, mit kellett átélniük az intézményben töltött évek alatt. Az ügyben már rendőrségi feljelentés is született.


A cikket alátámasztó összes bizonyíték, a sértettek és megvádoltak nevei, a Bors birtokában vannak.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!