Kék hírek

2016.09.29. 16:39

Gyanús csomagot találtak a Margit hídon

A hidat lezárták, majd később újra megnyitották.

MTI

Megnyitották a fővárosban a Margit hidat, amelyet korábban lezártak egy gyanús csomag miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán csütörtökön.

Azt írták, hogy a 4-es és a 6-os villamosok ismét a teljes vonalon járnak, a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es buszok pedig újra az eredeti útvonalukon közlekednek.

A Nagykörúton, a Margit körúton, az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon ugyanakkor továbbra is torlódásra kell számítani a Margit híd felé - tették hozzá.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

Korábban írtuk:

Lezárták a Margit hidat a fővárosban csütörtök kora délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak.

A BKK közlése szerint a Nagykörúton, a Margit körúton, az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon is torlódásra kell számítani a Margit híd felé.

A 4-es és a 6-os villamosok nem járnak a híd budai hídfője és az Oktogon között, a kimaradó szakaszon autóbuszos pótlásra sincs lehetőség - írták, hozzátéve: a metróvonalak igénybevételét ajánlják.

A 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es buszok módosított útvonalon közlekednek, több megállójuk kimarad - közölte a BKK.

Az ORFK kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

Korábban írtuk:

A tűzszerészek már a helyszínen vannak, most vizsgálják át a táskát. Megkerestük a rendőrséget, amint válaszolnak kérdéseinkre, cikkünket frissítjük. 

Mint ahogy azt az Origo megírta, a Teréz körúti robbantás óta szinte minden napra jut egy riasztás, ezek mindegyike utóbb vaklármának bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!