Baleset

2019.11.26. 19:21

Frontálisan ütközött két autó a 82-esen Győrújbarátnál – Fotók

Eltiltás hatálya alatt állt, és pozitív lett a drogtesztje a sofőrnek.

Forrás: Katasztrófavédelem

Forrás: Rendőrség

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 26-án 18 óra 40 perckor a 82-es számú főúton, Győrújbarát térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Skoda típusú személyautó sofőrje Nyúl felől Győr irányába közlekedett, amikor haladása során – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött egy szemből, szabályosan érkező Mercedes típusú személyautóval. Az ütközés következtében a Skoda az úttesten keresztbe fordulva állt meg, míg a másik személyautó az út melletti árokba csapódott – közölte weboldalán a rendőrség.

A balesetben a két gépkocsi sofőrje, valamint a Mercedes utasa is megsérült, őket a mentők a kórházba vitték.

A Skoda 19 éves sofőrjével szemben a kórházban drogtesztet alkalmaztak, amely amfetaminra és metamfetaminra pozitív értéket mutatott, továbbá kiderült, hogy a fiatal férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állva vezetett.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 82-es főút 68-as kilométerszelvényénél, Győrújbarát térségében. A győri hivatásos tűzoltók megkezdték az áramtalanítást, emellett a társhatóságot várják a helyszínre. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!