Kék hírek

2019.02.22. 10:29

Figyelmetlen kanyarodások: Peresztegnél árokban landolt az autó, Belednél elütöttek egy gyalogost - fotók

Egy sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset is történt a megyében, amiért a sofőrök nem tartották be a kanyarodás szabályait.

kisalfold.hu

Amint arról beszámoltunk, baleset történt a 8628-as számú út és a 85-ös számú főút kereszteződésében csütörtök délután. A rendőrség pénteki tájékoztatása szerint egy 23 éves peresztegi férfi közlekedett személygépkocsival Pinnye felől, a 85-ös számú főút irányába. A kereszteződésben balra kanyarodott, azonban a manőver során nem biztosított elsőbbséget egy Pereszteg felől érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek. A főútra kanyarodó jármű az ütközést követően a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba sodródott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Fotó: rendőrség

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Beled külterületén, a 8606-os számú út 12+1187 kilométerszelvényében csütörtökön este. Egy 20 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival a 86-os számú főút felől a Rákóczi utca irányába. Az útkereszteződésben balra kanyarodott, amelynek során – eddig tisztázatlan okból - elütötte az út szélén láthatósági mellényben álló gyalogost. A baleset során a 60 éves városfalui nő megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!