Kék hírek

2019.06.25. 12:29

Eperfa alá bújt a 16 éves szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

Munkatársunktól

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves geleji fiatalkorú fiúval szemben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a gyanúsított június 21-én 13 óra 30 perc körül Miskolcon követett egy nőt, akit szóban inzultált. A nőnek sikerült közeli lakásának lépcsőházába menekülnie, a kamasz ekkor az ajtón keresztül szemérmetlenül mutogatta magát, majd elmenekült a helyszínről.


A sértett bejelentését követően a rendőrök a helyszín közelében azonosították és elfogták a 16 éves fiút, aki az eső elől egy eperfa alá bújt. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított szeméremsértőt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!