Kék hírek

2019.06.18. 20:04

Emberölés Dánszentmiklóson: megpróbálták felgyújtani az áldozat holttestét

Két férfit vettek őrizetbe.

MTI

Őrizetbe vettek két férfit, akik a gyanú szerint megöltek egy embert szombat este Dánszentmiklóson - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján.


A közleményben azt írták, a rendőrségre vasárnap érkezett bejelentés, miszerint egy férfi holttestét találták meg Dánszentmiklóson. A férfi halálát a helyszíni szemle alapján idegenkezűség okozta.


A rendőrség elfogta a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves testvérét.


A nyomozás adatai szerint a negyvenéves gyanúsított szombat este egy ingatlanban szóváltást követően bántalmazta a sértettet, megkötözte és eszméletlen állapotban hagyta az ingatlan területén. Másnap a sértett már élettelen testét megpróbálták felgyújtani, majd ismét hátrahagyták - írták.


Hozzátették, a gyanúsított 44 éves testvére jelen volt a bántalmazáskor.


A rendőrség a negyvenéves férfit emberölés, testvérét pedig emberöléssel kapcsolatos eljárás során megvalósított bűnpártolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd indítványozták letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!