Kék hírek

2019.04.23. 20:45

Cserbenhagyás az M1-esen Győr környékén: teherautó `lökte´ meg az Opelt

Két autópályán történt baleset ügyében is keresi a szemtanúkat a megyei rendőrség.

kisalfold.hu

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. március 13-án 8 óra 30 perc és 13 óra 30 perc között, az M1-es autópályán Lébény felől, Budapest irányába. Haladása során az M1 autópálya 123+100. kilométerszelvényében tisztázatlan okból a szalagkorlátnak ütközött, majd a helyszínről elhajtott.


Továbbá 2019. április 19-én 8 óra 20 perckor, az M1-es autópályán egy Lébény felől, Győr irányába haladó tehergépjármű nem tartotta kellő követési távolságot, amelynek következtében nekiütközött, egy előtte forgalmi okból lassító, német hatósági jelzésű Opel személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt.


Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni. A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon - közölte portálunkkal a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtó munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!