Kék hírek

2014.10.16. 18:44

Baleset miatt lezárták a 8-as főútat

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött Pétfürdőnél csütörtök délután.

Hárman sérültek meg a 8-as főúton Pétfürdőnél, mikor csütörtök délután több gépkocsi ütközött. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

[namelink name="Dömölki Zsolt"] elmondta, három személygépkocsi és egy kisteherautó csütörtök délután három óra körül ütközött a 8-as főút 32-es kilométerszelvényében a pétfürdői elágazó után. A mentés és a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat közeli mellékutakra terelik. A Várpalota felől érkezők a pétfürdői elágazónál, míg a Veszprém felől érkezők a sólyi elágazónál tudnak kerülni a Pétfürdő-Berhida-Vilonya-Királyszentistván-Sóly útvonalon.

A baleset helyszínéről a mentők egy középkorú férfit és egy négyéves gyermeket súlyos, míg egy középkorú nőt könnyű sérülésekkel szállítottak a veszprémi kórházba - tájékoztatta az MTI-t a mentőszolgálat megyei mentésvezetője, [namelink name="Csermák József"].

Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba csúszott. A veszprémi, pétfürdői és balatonfűzfői tűzoltók három gépjárműfecskendővel és egy daruval valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal végzik a forgalmi akadály megszüntetését - közölte [namelink name="Csépányi-Barczi Petra"], a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!