Kék hírek

2019.01.24. 10:16

Szekrénysort, festményeket lopott a kibontott falon át egy férfi Berhidán

Egy 20 éves budapesti férfi egy családi házat bérelt, annak lezárt melléképületéből lopta el az értéktárgyakat, hogy megoldja anyagi gondjait.

Egy berhidai illetékességű sértett tett bejelentést a rendőrségen, hogy valaki 2018. június 16. és 2018. augusztus 16. között a családi házának különálló melléképületébe bement és onnan értéktárgyakat vitt el - közölte a police.hu-n a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.


A nyomozás során az ingatlant bérlő 20 éves budapesti lakos került a rendőrök látókörébe, mint a bűncselekmény elkövetője.


A fiatalember az anyagi gondjait akarta megoldani azzal, hogy a melléképületből értékeket vitt el a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül. A férfi az épület falát megbontva a helyiségbe jutott, és több héten keresztül szekrénysort, festményeket és porcelánokat tulajdonított el több mint kétszázezer forint értékben - közölte a rendőrség.


A várpalotai rendőrök a 20 éves férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!