Kék hírek

2018.05.26. 00:13

Egy hónapon keresztül hevert a meggyilkolt maglódi nő teste az albérleti szobában

Agyonverte élettársát egy maglódi férfi, aki a gyilkosság után letakarta a testet, és az albérleti szobájukban hagyta. A maradványokra egy hónap múlva bukkantak rá.

Agyonverte élettársát egy maglódi férfi, aki a gyilkosság után letakarta a testet, és az albérleti szobájukban hagyta. A maradványokra egy hónap múlva bukkantak rá. - írja a BorsOnline.


Már megismerkedésük idején is akadtak problémák annak a maglódi párnak az életében, akiknek a kapcsolata végül horrorisztikus tragédiába torkollot. A férfi ugyanis alapból féltékenykedő természetű volt, emellett éppen fegyházból szabadult, a nő mégis összeköltözött vele. Kapcsolatuk azonban egyre jobban elfajult, egyre több volt a féltékenységi és anyagi vita, amelyek nem egyszer tettlegességig fajultak.


A tragédia napján megint összekaptak valamin, ordibálni kezdtek, aminek a végén a nő kést rántott, megvágta a férfit, aki erre olyan erővel ütötte meg, hogy az asszony a földre zuhant. A férfinek azonban már olyannyira elborult az agya, hogy nem hagyta abba a nő verését, ököllel ütötte és rúgta is, egészen addig, míg az asszony eszméletét vesztette, pár órán belül pedig meghalt.


A férfi ezután, mintha mi sem történt volna, feltette a nő holttestét az ágyra, letakarta, kitakarított, majd nyugodtan megmosakodott, átöltözött, magához vette a nő mobiltelefonját és rázárta a holttestre a lakást. Az ismerősök gyanakvását a férfi azzal altatta el, hogy azt hazudta: élettársa elköltözött. Ki tudja, meddig feküdt volna ott a holttest, ha a lakás tulaja el nem megy az albérletébe, és meg nem találja a vérbe fagyott asszony maradványait.


A Pest Megyei Főügyészség minősített emberöléssel vádolja a férfit, akivel szemben indítványozták a fegyházbüntetés kiszabását, a mai napon pedig vádat emeltek ellene.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában