Kék hírek

2017.07.12. 18:42

Társasház ablakából akart kiugrani, rendőrök húzták vissza - fotók

A 39 éves miskolci férfi a kilencedik emeletről akarta a mélybe vetni magát.

Munkatársunktól

Végzetes lépésre szánta el magát egy férfi, aki egy társasház ablakából akart kiugrani, azonban a helyszínre érkező miskolci járőrök még el tudták kapni a derekát és visszahúzták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint telefonon tett bejelentést egy 39 éves miskolci férfi hozzátartozója július 12-én 12 óra előtt. A bejelentő elmondta, hogy élettársa végzetes lépésre szánta el magát.

A helyszínre haladéktalanul kiérkező rendőrök az egyik miskolci társasház kilencedik emeleti lépcsőfordulójában megpillantották az ugrásra készülő férfit, aki előttük elrugaszkodott. A járőrök a férfi derekát és karját el tudták kapni és visszahúzták őt.


Boér Balázs rendőr törzsőrmester, Danyikó József rendőr őrmester, Vidra Tamás rendőr őrmester és Guba Pál p. r. őrmester lélekjelenléte és gyors helyzetfelismerése elengedhetetlen volt az életmentéshez.

További ellátása céljából a rendőrök mentőt hívtak a férfihoz, akik kórházba szállították az elkeseredett személyt.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!