Kék hírek

2017.03.10. 18:20

Pénzért szúrt a 26 éves férfi: életveszélyben a pénzváltó

Székesfehérváron egy 26 éves férfi késsel támadt rá egy pénzváltással foglalkozó férfire, akinek életveszélyes sérüléseket okozott.

kisalfold.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2017. március 8-án este egy férfiról, akinek szúrt sérülései voltak. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés eredményeként beazonosítottak egy 26 éves székesfehérvári férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt.


A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított a pénzváltással foglalkozó férfival pénzváltás ürügyén találkozott és a találkozón - anyagi haszonszerzés céljából - több alkalommal megszúrta egy késsel.


A rendőrök az elkövető autóját az M7-es autópálya közelében megtalálták, a férfi pedig az autópálya Balaton irányába vezető pályatestére futott, ahol az egyenruhások 2017. március 9-én hajnalban elfogták.


A férfit emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, majd bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!