Kék hírek

2016.10.14. 20:06

M86: mi már tudjuk, mikor avatják fel a Győr és Szombathely közti gyorsforgalmi utat!

Október végéig elkészül az M86-os gyorsforgalmi még hiányzó, Hegyfalu és Csorna közti szakasza - erősítette meg a NIF Zrt. Ezzel befejeződik a Szombathely és Győr, illetve az M1-es autópálya közti főút közel tíz évig tartó előkészítése és felújítása - írja a Nyugat.hu.

kisalfold.hu


"A NIF Zrt-től azt is megtudtuk, hogy kitűzték az útavatás időpontját, ez október 25-én lesz, a pontos időpontot és helyszínt később közlik. Egy hete írtuk, hogy csúszik az átadás, mert nehezen találnak olyan vezető kormánypolitikust, aki szívesen adná át a Simicska-féle Közgép közreműködésével elkészült utat.

A NIF most is annyit közölt, hogy szervezés alatt van az avatás, még nem végleges, ki fogja átadni az utat. És a forgalom sem indul el rajta azonnal, a tényleges befejezés október utolsó hetére várható.

De amint készen van az út, az október 25-i avatás után azonnal elindul rajta a forgalom is. A NIF szerint ez legkésőbb október 31-ig megtörténik"- olvasható a Nyugat.hu cikkében.

További képeket az utolsó simításokról ide kattintva nézhetnek meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!