Kék hírek

2016.02.07. 13:01

Lándzsával szurkálta meg szomszédja kutyáit - fotók

Egy másik férfi egy játszótérre tévedt őzet vert agyon, hogy azután otthon megfőzhessék.

Munkatársunktól

Házilag készített lándzsával sebesítette meg szomszédja két kutyáját egy férfi Nyíregyháza külterületén február 6-án - közölte Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n vasárnap.


Az udvari fészerbe zárt állatokat a deszkák közötti résen keresztül szúrta meg többször, majd hazament, amikor a tulajdonos észrevette.


Az ügyben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

A gyanúsítottként kihallgatott 52 éves V. S. nem tagadta a cselekményt. A rendőröknek azt mondta, a staffordshire bullterrierektől mindenki félt a környéken, azok korábban az udvarára átszökve az ő palotapincsijét is széttépték.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság állatkínzás és orvvadászat gyanújával folytat eljárást L. K. 26 éves nyírmadai lakos ellen. A férfit február 6-án délelőtt többen látták, amint Nyírmadán egy körbekerített játszótéren bottal agyonver egy oda betévedt őzet. Amikor rászóltak, az állatot hátrahagyva elmenekült, de a rendőrök rövidesen elfogták.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Gyanúsítotti kihallgatásakor a férfi azt mondta, hogy azért ölte meg az őzet, hogy otthon megfőzzék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!