Kék hírek

2015.12.30. 14:49

Melegre vágyott a 19 éves tolvaj, most a rendőrségi fogdában nem fog fázni! - videó, fotók

Hősugárzó helyett a Tatabányai Rendőrkapitányság fogdájának radiátorai adnak meleget B. Jánosnak.

kisalfold.hu



Kerttulajdonosok érték tetten B. Jánost december 29-én Tatabányán. A férfi hétvégi házból tulajdonított el hősugárzót. A sértett fia a telefonjával rögzítette a bűncselekmény elkövetését, miközben arról értesítette édesapját.

Visszatartani nem tudta a fiatalt, a gyanúsított, miután a bejelentő megzavarta őt, elmenekült a helyszínről. A férfi követte a tolvajt, miközben riasztotta a helyi rendőröket. Végül sikerült elfogni és átadni őt a helyi járőröknek.


Videó: Police.hu

A sértett feljelentésekor elmondta, hogy a környéken több bűncselekmény is történt az elmúlt napokban, emiatt az ott lakók jobban odafigyeltek a lakókörnyezetükben felbukkanó idegenekre. Azt is elmondta, hogy tőle sem először loptak, december 22-én és december 28-án is történt eltulajdonítás a telkéről. Előbb fűkaszát és fűrészt vittek el tőle, másodszor keringető szivattyút.

Kiderült, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint mindhárom bűncselekményt B. János követte el, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A 19 éves tatabányai gyanúsítottat a rendőrség lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Melegre vágyott a 19 éves tolvaj, most a rendőrségi fogdában nem fog fázni! - fotók: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!