Kék hírek

2015.07.13. 20:12

Feladta magát a rendőrségen a Váci úton kést rántó férfi

A férfi vasárnap délután a biztonsági őrök tiltása ellenére akart bemenni egy szórakozóhelyre a Váci úton. Szóváltásba keveredtek, ekkor rántott fegyvert.

Feladta magát a rendőrségen hétfőn az a férfi, aki ellen országos elfogatóparancsot adott ki a budapesti XIII. kerületi rendőrkapitányság. A 29 éves R. A. a gyanú szerint vasárnap délután kést rántott egy Váci úti szórakozóhelyen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: "az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható" férfi önként jelentkezett a XIII. kerületi rendőrkapitányságon. Hozzátették: ügyvédjével érkezett, a kihallgatása jelenleg is tart.

Közölték: a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a törökszentmiklósi R. A. ellen.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a férfi egy körülbelül nyolctagú társasággal, a biztonsági őrök tiltása ellenére akart bemenni a szórakozóhelyre. Ezután szóváltásba keveredett az őrökkel, később dulakodni kezdtek, majd a férfi kést rántott. Az egyik biztonsági őr erre a nála lévő gázriasztófegyverrel több lövést adott le. A lövések során nem sérült meg senki. A gyanúsított és társai egy taxival menekültek el a helyszínről.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot adott ki a törökszentmiklósi férfi ellen, a fényképét is közzétették a police.hu honlapon.

A rendőrség a közleményben arra figyelmeztetett, hogy férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!