Kék hírek

2014.05.13. 13:27

Nevelt lányával fajtalankodott: 15 évet kapott

A tiszakürti férfi pornófilmeket is nézetett a kislánnyal, és felszólította őt, hogy ugyanúgy csinálja vele, ahogy a filmben látta.

Jogerősen tizenöt év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy tiszakürti férfit, aki hosszú időn át fajtalankodott a nevelt lányával.

A táblabíróság szemérem elleni, folytatólagosan, nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 40 éves férfit, és úgy döntött, hogy a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

A korábban számos alkalommal - köztük erőszakos közösülésért is - elítélt férfi 2005-ben költözött össze egy tiszabői nővel, pár nappal azután, hogy szabadult a börtönből, s közösen nevelték az asszony kislányát, a későbbi sértettet. A következő évben közös gyermekük is született.

A vádlott szexuális élete szabados volt, rendszeresen prostituáltakat vitt közös lakásukba, a gyerekek szeme láttára pornográf videókat nézegetett, a gyerekek gyakran annak is szemtanúi voltak, hogy a férfi az anyjukkal szeretkezett.

A férfi 2010 augusztusától, amikor három hónapos börtönbüntetéséből szabadult, másfél éven át hetente többször fajtalanságra kényszerítette akkor 7 éves nevelt lányát, akit ha ellenkezett, rendszeresen megvert. A vádlott pornófilmeket is nézetett a kislánnyal, és felszólította őt, hogy ugyanúgy csinálja vele, ahogy a filmben látta.

A vádlott minden esetben megfenyegette a sértettet, hogy el ne merje mondani a történteket édesanyjának vagy bárkinek, mert akkor az anyját és őt is bántalmazni fogja.

[namelink name="Vörös István"] ügyész a táblabíróság előtt úgy fogalmazott, a férfi tulajdonképpen "szexrabszolgaként használta" nevelt lányát.

2012 tavaszán, miután a vádlott ismét megütötte a kislányt, az élettársa összeveszett vele, és a férfi elköltözött. A gyerek ezt követően mondta el anyjának, mi történt vele az elmúlt hónapokban, s a nő emiatt feljelentést tett.

A más bűncselekmények miatt jelenleg is szabadságvesztését töltő férfi az eljárás során következetesen tagadta a bűncselekmények elkövetését, az utolsó szó jogán azt mondta, maga is megveti a pedofilokat.

A táblabíróság döntésével súlyosbította a vádlottra első fokon kiszabott tízéves fegyházbüntetést. Harangozó Attila tanácsvezető bíró az ítélet indoklása során hangsúlyozta, "nem lehet emberéleteket tönkretenni, ezt tükrözte a súlyos büntetés".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában