Kék hírek

2019.06.09. 23:15

11 sérült a Tótkomlós Rallyn, ahol nézők közé hajtott az egyik versenyző - fotók, megrázó videó

9 ember került kórházba, hárman súlyosan, hatan könnyen sérültek.

Munkatársunktól

Összesen 11-en sérültek meg a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben vasárnap, közülük kilenc ember került kórházba. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint hárman súlyosan, hatan könnyen sérültek. Egy súlyosan hasi sérült gyereket mentőhelikopter a szegedi kórházba szállított, egy másik súlyosan sérültet szintén mentőhelikopter a gyulai kórházba vitt comb- és lábszár sérüléssel, egy embert pedig fejsérüléssel vittek Békéscsabára. Az Orosházi Kórházba hat személyt - öt felnőttet és egy gyereket - szállítottak a mentők.


A kórház hétfői közleménye szerint az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A sérültek közül egy további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek. 


Korábban


Az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek - tájékoztatta az Orosházi Kórház hétfőn az MTI-t.


A sérültek közül egy ember további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek - közölték. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap közölte: Tótkomlóson engedélyezett autóversenyt tartottak a belvárosban. A rendezvény záróprogramja közben egy raliautó a nézők közé hajtott. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket - tették hozzá. 

Vasárnap írtuk:


Tótkomlós belvárosában 2019. június 9-én egy engedélyezett rallyversenyt rendeztek. A rendezvény záró programja közben 18 óra 45 perc körül egy versenyautó a nézők közé hajtott. A baleset során többen megsérültek. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történtek körülményeit - írja a police.hu.

Nézők közé hajtott az egyik versenyző a Tótkomlós Rallyn. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA

Korábban


Nézők közé hajtott egy versenyző vasárnap a Tótkomlós Rallyn. Helyszíni, meg nem erősített információk szerint 8 sérült lehet, köztük gyerekek is.


A beol.hu érdeklődésére Tűri Zsanett, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes munkatársa az értesülést megerősítette. Hozzátette, az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa megerősítette a portálnak, hogy többen is megsérültek, azonban pontosabb információkkal csak a későbbiekben tud szolgálni.


A Beol úgy tudja, 3 mentőhelikopter érkezett a sérültekért.


Helyszínen tartózkodó tótkomlósi olvasónktól megrázó videót kaptunk. Úgy tudjuk a baleset már a verseny után, bemutatózás közben történt:



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!