Kisalföld logö

2019. 06. 24. hétfő - Iván 18°C | 27°C Még több cikk.

TAPS-ra taps

Nagy taps az olvasóinknak! A jövő velük épül!
Szombaton este adtuk át a TAPS-díjakat, melyekkel olvasóink értékítéletét közvetítjük a győri művészek felé. Közel tízezer szavazatot kaptak az alkotók, évről évre egyre többen szólnak bele az eredménybe. A gála olyan, mint a lottóötös: összehozza az intézményeket, a társulatok együtt izgulnak, kinek mi jut. Pénzből viszont senkinek semmi nem jut. Nyolc éve, a díj alapításakor döntöttünk úgy, hogy nem árazzuk be a sikert, az elismerés másról fog szólni: csillogó gömbről, nagytiszteletű díjátadó művészről, elismerő, szép szavakról, megröptetett művészekről, olvasói aktivitásról. Mindezek egy borítékban nem forintosíthatók.

Ha megnézik a fotókat, a filmet és elolvassák a történéseket – megérzik azt a tiszta ünnepet, amivel egymás felé nyíltak a szívek. A díj nikkelragyogásából mindenkire jutott fény. Győzött a közösség: művészek és közönség.
Tegnap beleolvastam Győr hivatalos kulturális stratégiájába, ami a meglévő színvonalas, sokoldalú, eredményes kulturális élet megtartása mellett megfogalmazta a jövő célját: olyan közösségek szerveződését, melyek túlnőnek az egyéni produkciók látogatásán, együtt gondolkodnak és cselekszenek. 

Hát kérem, mi megérkeztünk ide...

A Kisalföld ehhez a stratégiához évtizedek óta építi a közösségi modellt olvasóival – sikerrel. Köszönjük a bizalmat, hogy teret adhatunk ahhoz, hogy értékteremtő, segítő szándékú közösség legyünk, és ebből az erőből egy magasabb szinten élhessük meg élményeinket, életünket. Jobbak és többek tudunk lenni együtt!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábnyom

Ha ma cselekszünk, akkor még visszafordíthatjuk. Tovább olvasom