Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Dear Hugh Grant,

ha előbb kapná kézhez a kormányzati sajtós stábtól érkezett kommunikációs anyagot, mint soraimat, úgy tekintse ezt tárgytalannak, please.

Darling, mindketten tudjuk, hogy milyen az igazából szerelem és nagy érzelmekre csak nagy emberek képesek – legyenek olyan nagyok, mint egy prime minister: „mindegy, hogy a srác tökéletes-e vagy a lány tökéletes-e, amíg tökéletesek egymásnak".

My dear, ne rémüljön meg, de a magyar nemzetbiztonság összes titkos ügynöke azon fáradozik, hogy a postaládájába juttassanak egy levelet, melyben tájékoztatják, hogy Magyarországon sajtószabadság van. Free nálunk sok minden: a sajtó, a híd, a föld, az idő, a láb, a tér és néhol a wifi. Mindent szabad, amit hagynak.

Hogy is mondta Julia Roberts, mikor belenézett a szemébe: Csak egy lány vagyok... aki itt áll egy fiú előtt... és arra kéri... Nem, én nem arra kérem, hogy szeressen, de ha ennyire szívén viseli a magyar sajtó ügyét, fogadja el szíves invitálásomat, pattanjon fel az első gépre és ruccanjon át a kontinensre terepszemlére. Én itt várom.

So, nem is firtatom, mi történt Brüsszelben, de igencsak feldühíthette a sajtószabadság őrzőit. Tisztázzuk, ha ideért. Mert ugye hamarosan érkezik? Ha úriember, nem marad az olcsó szóvirágoknál és haladéktalanul cselekszik. Mi, magyar újságírónők megtaláltuk önben azt a férfit, akire támaszkodni szeretnénk, aki felszabadít minket, akinek megfőznénk kedvenc kék spárgás levesét, miközben a szabadságunkért harcol – de tisztázzuk az elején, hogy semmi hóka-móka.

Bridget Jonesnak könyörgött, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, most én kérem Sir, hogy adja meg számunkra az elsőt és tegye tiszteletét szerkesztőségünkben, amint teheti.
A mielőbbi viszontlátás reményében!

Olvasóink írták

  • 1. Fürgeszarvas 2012. július 12. 06:12
    „Dear Werner Krisztina , Ön szerint sajtószabadság van Magyarországon ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előre, katonák!

Tovább olvasom