Jegyzet

2016.03.11. 20:53

598.210

Lemondták a menzát vagy sem? Leülhetnek!

Sudár Ágnes

 

 Szégyellje tehát minden szülő magát, aki gyermekét hagyja kockás ingben bohóckodni, ráadásul arra a bizonyos napra viccesnek talált olyan igazolást írni, miszerint gyermeke egy napra gyíkká változott, de szerencsére ez az állapot azóta megszűnt. Érezze csak minden érintett a tarkóján Németh Szilárd rezsibiztos és pártalelnök langymeleg leheletét, nézzen tükörbe, s válaszoljon, ha már a parlamentben nem állhatta a politikus tekintetét.

Szóval, amikor már tudták, hogy a „távolmaradós" napon a gyermekük nem megy iskolába, lemondták a menzát vagy sem? 


Leülhetnek!


 Tudják, hogy csak Csepelen maguk miatt mennyi közpénz folyt le sárgaborsó-főzelék formájában a lefolyókon? 

ÖTSZÁZKILENCVENNYOLCEZER-KÉTSZÁZTÍZ FORINT! Látják, ez a sok, nem a gyerekek leckéje. Ja, hogy mögéjük bújva, rájuk hivatkozva kezelik a felnőttek a konfliktusaikat? Hogy így akarnak pártpolitikát vinni az iskolapadba, ahelyett, hogy egy jót énekelnének a gyerekeink? Még szerencse, hogy Németh Szilárdnak ehhez is van szeme; nemcsak a rezsiharcot bojkottálni akaró cégeket szúrja ki, hanem a megvezetett/magukat megvezetni hagyó szülőket is. A parlament falai is megremegtek, amikor a teljes igazságot hétfőn elénk tárta.


Ezt akarták, ezt akartuk? Elherdálni azt a pénzt, amely akkor sem veszíti el közvagyon jellegét, amikor Matolcsy György szemüvegén az utolsó páracsepp is felszárad? Apropó: csapják a gyerek matekházijához azt is, hogy ez a vízcsepp mennyi idő alatt landol a földön, ha a jegybankelnök a fejét negyven fokban előredönti, a szobában pedig 22 fok van! Hogy maguk semmiből sem tanulnak...?! 

 

Címkék#jegyzet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!