Ingatlan

2023.04.16. 07:30

A hét háza: kutyajó élet a soproni Kutyahegyen

A soproni Kutyahegyen kínált pazar otthon csodás kilátásával és árával is megragadott minket. A helyi ingatlanpiacon belül kiemelkedő részletekkel és helyes ötletekkel kivitelezett otthonban álom lesz a közelgő nyár…

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

"Igazi kuriózumnak számító ingatlan került a piacra, melyet pazar környezet és ízléses kialakítás jellemez."

HÁZ JELLEMZŐI: A 2009-ben épült ingatlan, egy szinten, 96 m2- el rendelkezik. Helyiségeinek elosztása, méretei, tökéletesen megfelelnek a jelenkor kívánalmainak. Tágas amerikai- konyhás nappali panorámás teraszkapcsolattal, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba áll a lakók rendelkezésére. A lakótérből is megközelíthető pinceszint 74 m2- es, melyben 2 kocsibeálló, nyári konyha és mosdó található.

Forrás: ingatlanbazar.hu

TELEK: A 834 m2- es enyhe lejtésű telek igazán mozgalmas, változatos. Egész nap van mit fürkésznie az ember szemének. Aprólékos kivitelezésének köszönhetően adott a lehetőség pihenésre, szórakozásra és a szépen kialakult konyhakert művelésére egyaránt. Szerszámok tárolására, barkácsolásra, a kis kerti faház kiváló lehetőséget nyújt. Az öntözés kerti csapokról biztosított.

MŰSZAKI JELLEMZŐK: A melegvizet, illetve a ház fűtését cirkó kazán szolgáltatja, melyet kiegészítésképpen a kandalló melegével és megkapó látványával egészíthetünk ki. Nyílászárói műanyagok, melyek rovarhálóval és alumínium redőnnyel felszereltek. A ház riasztóval és kamerával őrzött.

Forrás: ingatlanbazar.hu

LOKÁCIÓ: Nívós lakókörzet, csodálatos panorámával, természet közeli nyugodt környezetben, ahol kínálkozik a lehetőség a kellemes sétákhoz, biciklizéshez. Autóval a belváros 8-10 perc, de a nagyobb élelmiszer boltok csak 5 percre vannak.

AKIKNEK AJÁNLOM: A 3-4 fős családok mellett, 2 fő számára is egy kivételes, szerethető, kényelmes otthon érzetét nyújtja! Az ingatlanról videós bemutató is készült, tekintse meg a honlapunkon! A tulajdonos a vételárnál, az euróban történő fizetést részesíti előnyben! Ár. 370.000 Euro […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!