Ingatlan

2023.04.30. 08:00

1,2 millió Ft/nm áron még akad ragyogó lakás az egykori Magyar Korona Szálló helyén emelt házban

A 117 nm-es modern épületben Győrben található az eladó lakás. Érdemes megcsodálni!

kisalfold.hu/ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

A győri, egykori Magyar Korona Szálló helyén épült, csodás, modern épületben 10 hónap után is találtunk még eladó lakást. A 117 nm-es otthon ígérte igazi unikum a helyi ingatlanpiacon!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“LAKJON A BELVÁROS IKONIKUS ÉPÜLETÉBEN! Újraálmodott ingatlan, amely ismét a Belváros éke lett; ahol a múlt és a kortárs elemek egymással összhangban, harmonikusan jelennek meg. Egy olyan házban vásárolhat most lakást, amelynek igazi múltja van: az egykori nagy hírű Magyar Korona Szálló állt a helyén, amelynek a homlokzatán található szfinxeknek köszönhetően "szfinxes házként" is emlegetik Győr történelmi emlékeiben.

Ez a XVII. sz. óta álló épület kiemelt jelentőségű műemlék, ahol a barokk és a klasszicista stílusjegyek is fellelhetőek. Az esztétikai renoválásnak köszönhetően egy patinás, nyolc lakásos társasházban lehet tulajdonosa egy régi értékeket megőrző, ugyanakkor modern otthonnak. A lakások 2023. második negyedévében kerülnek átadásra emeltszintű szerkezetkész állapotban.

Forrás: ingatlanbazar.hu

"L1" paraméterei:
- 109 m2 lakóterület+15 m2 terasz
- nappali+3 szoba, erkélyes [...]”

További csodás helyi ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!