Alig lakott

2023.01.22. 07:33

Krém és vajszín: íme egy Győrben kínált, minimál rezsijű lakás

A Szitás-dombon eladásra szánt, újszerű, minimális rezsijű otthon ekrü, törtfehér, krém és vajszínű belsőjével és benapozottságával azonnal megfogta a tekintetünket.

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó minimális rezsijű újszerű lakás kocsibeállóval! Ha nem szeretne várni egy új lakás elkészültére, vagy szakemberekre, vagy befektetési céllal keres, akkor válasszon 3 éves, alig lakott ingatlant! 

Győr nyugodt peremén eladó ez az 1. emeleten található másfél szobás, erkélyes lakás. A lakás egész nap világos, jó benapozottságú. A konyha-étkező nappaliból nyílik a 7 nm-es erkély, ami a DNy-i napot kapja. Emellett van egy 10 nm-es háló, valamint a fürdőszoba WC-vel és zuhannyal. A fűtést saját gázkazán biztosítja, padlófűtéssel. A lakás egy 3 éve épült társasházban, a dohányzómentes szakaszban található. 

A közös költség 7600 Ft, 15 cm-es szigeteléssel és korszerű műanyag nyílászárókkal ellátott lakás lévén a fűtésköltség minimális, 3 ezer Forint körül van mindössze. Ebbe az árba beletartozik a lakáshoz tartozó zárt belső udvari gépkocsibeálló használata is! Egy párnak vagy egyedülállónak, kiadásra is, ideális választás! [...]” 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!