Házak borospincével

2022.10.23. 07:16

Ki mondta, hogy 30 millió alatt nincs eladó ház Pannonhalmán?

Két remek ajánlat, és még saját borospince is tartozik a házakhoz.

kisalfold.hu

Egy 24 750 000 Ft-os ajánlat

“Pannonhalma központi részén, 449 m2-es telekre 1968-ban épült, 108 m2-es lakóterülettel, 4 szoba, nappalis, központi gázkazán fűtéses családi ház, boros pincével, tárolóhelyiségekkel eladó. [...] Az eladásra kínált ikres beépítési móddal épült családi háztól séta távolságra helyezkedik el minden, ami a napi élethez szükséges (óvoda, iskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek, stb.) A 449 m2-es telekre épült az önálló helyrajzi számmal, valamint önálló közművekkel rendelkező lakóház. A száraz, statikailag jó állapotú ingatlan sávalapra, tégla falszerkezettel, fa födémmel, palafedéssel épült. Az épület nyílászáróit hőszigetelt műanyag nyílászárokra cserélték, műanyag redőny árnyékolókkal. Az összes közmű (víz, villany, szennyvíz, gáz) bekötésre került a házba. A fűtést gázkazán biztosítja, radiátor hőleadókkal, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A helyiséglista és az alaprajzok a fotók között találhatóak. A jelenlegi alaprajzból könnyen kialakítható a mai kornak megfelelő modern ház térelrendezése. Az épület alatt található egy hangulatos borospince és tároló helyiségek. A jelen hirdetésben szereplő ház iker társa is eladó! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Egy 29 900 000 Ft-os ajánlat

“Pannonhalma központi részén, 783 m2-es telken elhelyezkedő, nettó 67 m2-es lakóterületű, 2 szobás, parasztház jellegű családi ház, boros pincével, tárolóhelyiségekkel, 18 m2-es zárt garázzsal, 14 m2-es fedett gépkocsi beállóval eladó. [...] Az eladásra kínált családi háztól séta távolságra helyezkedik el minden, ami a napi élethez szükséges (óvoda, iskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek, stb.) A családi ház teljes tetőszerkezete héjazattal együtt 2019 -ben teljes egészében le lett cserélve. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!