Ingatlanbazár

2022.09.11. 07:03

Minden évben terítéken: ismét olcsóbb a megye legizgalmasabb kastélya a Szigetközben, most 337 millió - fotók

A kastély közel ezer négyzetméter és 14 szobás.

kisalfold.hu

Pazar kastély

Nagy kedvencünk a gigantikus, befejezésre álló kastély és a csodásan felújított gondnoki ház. Az árak változásáról korábbi cikkünk és a jelen helyzet alapján tájékozódhat!.

Eladó kastély

“A FESTŐI SZÉPSÉGŰ ÉS VÉDETT TERMÉSZETI adottságairól híres SZIGETKÖZBEN ELADÓ ez az átgondolt tervezésű NAGYBIRTOK, KASTÉLY JELLEGŰ ÉPÜLETTEL. Kiválóan alkalmas SAJÁT NAGYBIRTOKNAK VAGY KASTÉLYSZÁLLÓ, EXKLUZÍV IDŐSEK OTTHONA, SZOLGÁLTATÓ TEVÉKENYSÉG kialakítására. A három fővárost - BUDAPEST, BÉCS (WIEN), POZSONY (BRATISLAVA) - összekötő utak középpontjában található térség rendkívül fejlett, kiváló infrastruktúrával rendelkezik.

Felújított rész

Emellett természetvédelmi terület, egyedülálló növény- és állatvilággal. A nagybirtok összesen TÖBB MINT 9 HEKTÁR (~95.000 négyzetméter), közvetlenül a MOSONI-DUNA PARTJÁN FEKSZIK . Frontrésze a stílusnak megfelelő épített kerítéssel, kovácsoltvassal szerelt. A terület nyugati oldalán 240 MÉTER HOSSZÚ MOSONI-DUNAI PARTSZAKASZ HATÁROLJA a kiválóan hajózható. Itt külön engedélyezett és nyilvántartott HAJÓKIKÖTŐT találunk, a parton villannyal és vezetékes vízzel. Az egész birtok ÖNTÖZŐ-RENDSZERREL KIÉPÍTETT , a teljes terület szinte automatikusan öntözhető a fúrt kútból. A terület teljes közművel rendelkezik, akár más funkciók ellátására is elegendő kapacitással.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!