Ingatlanbazár

2022.05.22. 10:49

Egy lelkes hirdető és egy ragyogó otthon Győr-Nádorvárosban 99 millióért

Egy híján 100 millió forintba kerül a most következő, tényleg lenyűgöző otthon. Nádorvárosban. A hirdetési szöveg lelkesedése is magával ragadó.

kisalfold.hu

“Limitált széria Nádorvárosban!!!Nehéz szavakat találni erre az ingatlanra, hisz kritikus szemmel nézve is lenyűgöző!!Lássuk hát! Győr egyik legnépszerűbb régiójában, Nádorvárosban eladósorba került egy nettó 92 nm-es lakás 60 nm körterasszal toldva. Belső elosztását tekintve tökéletes helykihasználtság jellemzi. A lépcsőházból elcsíptek egy darabot, így szinte fogadó helyiségbe érünk be, nem is előszobába. Innen egy hangulatos lépcső vezet fel a rendkívül invitáló otthonba. Megválasztott igényesség, finom elegancia: hazaértünk.

A közlekedőből jobbra nyílik a fürdőszoba, melynek különlegessége a tolóajtóval leválasztott mosókonyha,ahol még egy wc kapott helyet. Mindkettő ablakos, világos.A kamra a folyosón beépített szekrényként funkcionál....zseniális. A nappali konyha és étkező egy légtérben kapott helyet, mégis cselesen bontja meg a teret. Hatalmas üvegfelületek, melyektől szellősebb, könnyedebb lesz a tér. A nyílászárókon elektromos redőnyök, a klíma beszerelve, a riasztó előkészítve várja.Az ide kitalált diófa bútorzat természetes melegséggel tölti fel a helyiséget. [...] Minden helyiségből ki tudunk lépni az épület nagy kedvencére -már aki kedveli - a teraszra!!......igen, kellemes elfogyasztani egy jó vacsorát, amit helyben grillezett meg...De továbblépek...jakuzzi, gőzkabin, szauna, teraszbeépítés, mert hatalmas és mindennek lesz hely. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!