Terasz és kertkapcsolat

2022.05.08. 06:14

Amikor a földszinti lakás a legjobb a házban - Egy ilyet találtunk Győrben

Jó, nem tudhatjuk pontosan, hogyan is fest a többi otthon a házban, mindenesetre a most következő, földszinti, kertkapcsolatos ingatlan erősen ígéretesnek tűnik. Egy kis összejövetelekre, játékra alkalmas “magán park” sosem árt egy lakás kapcsán…

kisalfold.hu

“Győr Szabadhegy Nádorvároshoz közel eső részén, csendes, nyugodt zsákutcában eladó nappali + 2 szobás, 2 teraszos, kertkapcsolatos lakás. A 22 lakásos társasház 2020-ban épült, alagsor, földszint, valamint +2 emelet kialakítással. Az alagsorban fedett, illetve udvari gépkocsi beállók kerültek kialakításra, melyekhez elektromosan vezérelt kapun keresztül, vagy lifttel juthatunk le. 

Műszaki tartalom:

Az épület 30-as téglából épült, 15 cm-es hőszigeteléssel. A lakásban padlófűtés található, mely - egyedi mérőórával ellátott - házközponti rendszerről üzemel. Nyílászárói Kömmerling típusúak, 3 rétegű üvegezéssel, redőnyökkel ellátva (a nappaliban távirányítóval, a többi helyiségben kézi vezérléssel). Valamennyi nyitható nyílászáró szúnyoghálóval felszerelt. A laminált parketta prémium minőségű KAINDL típusú 

Felszereltség: 

Szinte valamennyi beépített bútor IKEA, így bármikor bővíthetőek, cserélhetőek az elemek. A konyhában beépített mosogatógép, (AEG), sütő, indukciós főzőlap, elszívó, nagy méretű hűtő és fagyasztó, illetve mikro is található (IKEA). A nappaliban GREE (3,5 KW) inverteres (hűtő-fűtő) klíma működtethető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!