Két ház és istálló

2022.02.13. 07:08

Egy bőnyi ház, ahová nem hallatszik át a szomszéd rádiója…

A 187 nm-es tanyasi ház nem csak mérete, hanem elszeparált, intim hangulatot biztosító helyszíne miatt is megtetszett nekünk. A hatalmas, több, mint 5 hektáros birtokon nem kell aggódni nagyon a szomszédos zajok miatt. Jöjjön egy jó állapotú ingatlan, 95 millióért!


“Meglátni és megszeretni? Ezt az érzést ajánlom. Eladó egy több mint öt hektáros területen fekvő tanya, két családi házzal és egy 570 m2-es istállóval mely tetőszerkezetét az elmúlt években rendbe hozta a tulajdonos. A tanya folyamatosan karban van tartva, jelenleg használatban is van. 


 

 

A 2011-ben épült, 80 m2-es házat, 9 m2-es fedett terasszal, alatta 35 m2-es pincével, valamint a vele szemben 2014-ben épült, 68 m2-es házat illetve a köztük nyitott karámot a területre vezető murvás út végén lelhetjük fel. Mindkét ház beton födémmel, fa nyílászárókkal, külső fa spalettákkal, külső hőszigeteléssel, biztonsági céghez bekötött riasztóval rendelkezik. A terület alkalmas lovak, sertések, szárnyasok stb. nevelésére, tartására. A csend és a nyugalom garantált, amit a képek nem adnak át, ezért arra buzdítom, jöjjön és tekintse meg ezt a páratlan ingatlant. Csere lehetséges Győrújbaráti 2 generációs családi házra értékegyeztetéssel. [...]”


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!