Erdő mellett, ősfák ölelésében

2021.11.07. 06:49

Egy igazi modern oázis Sopronban

 Sok-sok fotó és extra a megye egyik legstílusosabb otthonából, egy igazi modern oázisból!

kisalfold.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Luxus kategóriában is akadnak kevésbé szerethető, első látásra jó érzést keltő ingatlanok. A most következő soproni ház és telek azonban úgy, ahogy van vonzó.

 

“Sopronban, a Felső-Lőverek panorámás részén, erdő mellett, ősfák ölelésében, Eladó egy hatalmas, 3600 nm-es telekre 2007-ben épült, luxusra tervezett igényes többszintes családi ház extrákkal.A 2 szinten elhelyezkedő lakótérre a kényelmes, napfényes nagy terek jellemzők: a földszinti szinten (139 nm) télikert- és terasz kapcsolatos amerikai konyha- nappali + 2 szoba található. A két szinten összesen 4 hálószoba mindegyike gardrób és fürdőszoba kapcsolattal rendelkezik, valamint az egyik emeleti hálószobából egy 8 nm-es erkélyre léphetünk.A ház teljes egésze alápincézett, itt kapott helyet a 3 autó beállására alkalmas teremgarázs (70 nm), valamint egy borospince,fitness szoba szaunával, mosókonyha és a gépészeti helyiség. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!