ingatlanbazár

2021.11.21. 07:17

Álmai ingatlana: őszi romantika filagórával Bodonhelyen 48 millióért

Csodás eladó nyaralóra bukkantunk Bodonhely szélén!

kisalfold.hu/ingatlanbazar.hu

Bár mi állandó jelleggel is ellaknánk itt, pusztán hétvégi és szünetek, szabadságok alatti időtöltésre is igazán megfelelőnek tűnik a 75 négyzetméteres ház és a hozzá tartozó parkosított telek.

“Győrtől 30 km-re helyezkedik el egy aprócska település szélén, így a tiszta levegő, a csend és a nyugalom garantált. A körülbelül 25 éve épült nyaraló minden centijén érződik hogy nagy szívvel készült, rengeteg egyedi készítésű famunka található mind a házban, mind az udvaron.

A két szint összesen 75 m2, amelyben helyet kapott egy nappali, egy konyha, kettő fürdő WC-vel, közlekedő és három szoba. Nagyon jó minőségű a lépcső is, így aki nehezebben közlekedik is aránylag könnyedén tudja használni. Az alsó és a felső részen is van fürdőszoba vécével, ami szintén kényelmesebbé teheti az ott töltött időt. Egy 20 m2-es terasz, több tároló épület, egy kerti medence (1 méter mély és 4 méter átmérőjű) és egy gyönyörű filagória is ékesíti a parkosított kertet. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!