A hét ingatlana

2021.09.12. 07:00

Az oázis közepén 203 négyzetméter elegancia Sopronban

Egy 203 nm-es családi házat kínálnak eladásra a Lővérekben, 310 millió forintért. A fantasztikus oázis közepén álló, hatalmas belső terekkel és otthonos szobákkal dolgozó ingatlanba nehéz nem beleszeretni. Főként a wellness részleg láttán...

kisalfold.hu

“Sopronban, a Lövérek szívében, gyönyörű környezetben kínálom eladásra ezt a kifinomult, elegáns ingatlant. A belső terek kialakítását a tulajdonosok Pozsonyi József belsőépítészre bízták, aki a tőle megszokottak szerint ez esetben is extrát alkotott. Csodálatos harmóniát sugároz, exkluzív, ugyanakkor nem hiányzik belőle a praktikum, és az élhető otthon varázsa. Az 1340 m2-es parkosított telken elhelyezkedő ingatlan három szintes.

Az alagsor ad helyet a wellness résznek, ahol úszómedence, jacuzzi, finn szauna segíti a sportot és a kikapcsolódást. A medencetérből megközelíthető napozótér, elhelyezkedéséből adódóan, illetve a gondos kert tervezésnek köszönhetően teljes intimitást biztosít. A földszinten és az emeleten helyezkedik el a 203 m2-es lakótér, ahol a nappali, konyha, étkező együttesen adja a ház lelkét. Összesen öt szoba, 3 fürdőszoba szolgálja a kényelmet, de a napfényes galéria is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!