Üzleti innovációs díj: Pannon-Work Személyzeti Szolg. Rt.

2005.11.25. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az üzleti innovációs díjat Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Rt.kapta. A díjat Marek József vette át.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Marek József
Üzleti innovációs díj: Pannon-Work
Személyzeti Szolgáltató Rt.

Kattintson a képre >>
„Ma már áldom az eget, hogy főiskolásként az élet arra kényszerített, hogy dolgoznom kelljen. Barátaimmal akkor kezdtem el a vállalkozást, és tulajdonképpen ugyanazt csináljuk most is, mint tizenhat éve: az ügyfeleinket szolgáljuk ki" – mondta a díjátadás után Marek József.

A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Rt. másodszor indult a Presztízs-díjon. A középvállalkozások kategória után idén az innovációs díjért szállt harcba – sikerrel. Az innováció a szolgáltató cégeknél meglehetősen megfoghatatlan, ismerte el Marek József, a Pannon-Work vezetője is. Ami biztos, cége azt tekintette és tekinti ma is innovatívnak, hogy a piac minden kihívásának megfeleljen. Ha az ügyfelek kértek/kérnek valamit a munkaerőpiacon, azt teljesítik. Az írott és íratlan szabályokat már tizenévesen megtanulta az igazgató, hiszen elsős főiskolásként elkezdte későbbi vállalkozásának alapjait letenni. A cégnél ma is dolgoznak a régi barátok, nekik jár a köszönet – ezt mindjárt a díj átadásakor is elmondta, majd rövid interjújában megismételte.

„Győr nagyon sokat számít, de azt lehetetlen megítélni, hogy most vagy tizenhat éve volt-e könnyebb a dolgunk. Sok cég megkeres minket, de nagy a konkurencia is. Ám épp a konkurencia jelenti az igazi motivációt. Manapság egyre többször indulunk közbeszerzési pályázatokon, az elsőnél még meglepődtünk, hogy nohát, sikerült... Ma már jó tudni, hogy jók vagyunk és  számítanak ránk. Nekünk pedig presztízs Presztízs-díjasnak lenni..."


Pannon-Work, a „kölcsönző"
A Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Rt. jogelődjét 2000. május 1-jén hozták létre a munkaerőpiacon menedzserként dolgozó tulajdonosok és vezetők. Már akkor látszott: több szakmában hiány alakult ki, így a cégek a munkaerő-szükségletüket a hagyományos hirdetési, toborzási formákon túl más módszereket is alkalmazva próbálják kielégíteni – például munkaerő-kölcsönzésre és -közvetítésre szakosodott vállalkozások közreműködését kérve. Ilyen vállalkozás volt a Pannon-Work kft. is, amely 2004. július 8-i bejegyzéssel, 20 millió forint jegyzett tőkével és 32 millió saját vagyonnal részvénytársasággá alakult át. A tulajdonosok a jegyzett tőkét 2005-ben aztán 25 millió forintra emelték.
A Pannon-Work rt. székhelye Győrben van, de ügyfélszolgálati kirendeltséget működtet Mosonmagyaróvár és Sopron mellett további tizenöt városban.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...