AZ ÉV KÖZÉPVÁLLALKOZÁSA: Calor–Sigma Kft.

2006.12.01. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az év középvállalkozása díjat 2006-ban a Presztízs-díjon a Calor–Sigma Kft.nyerte el.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.– Az ügyfelek megbecsülése, minőségi gyártás és pontos szállítás. Na és a harcos kiállás! – összegezte a siker titkát Szabó Imre, a nyertes cég vezetője, aki Győrben elsőként alakított magánvállalkozást a rendszerváltás után.

– Mi tagadás, nagyon meglepődtem, hogy mi nyertünk, pedig tudtam, hogy az eredményeinkkel nem lehet probléma. Huszonöt év munkája van ebben a díjban – mondta a díjátadás után Szabó Imre, a családi vállalkozás vezetője, aki afféle „családi életműdíjnak" tekinti a kitüntetést. A vállalkozást ugyanis feleségével indította a rendszerváltás után, s azt mondja, a támogató családi háttér nélkül soha nem jutott volna idáig.
– Évről évre egyre többet forgattunk vissza a cégbe. Nálunk nem az egyéni eredmények, az egzotikus nyaralások voltak a siker fokmérői a családban, hanem az, hogy fejlődhettünk, bővíthettünk – mondta az igazgató.

Ennek jegyében jövőre már a harmadik üzemét nyitja meg a Calor–Sigma Kft. Bágyogszováton, s aminek Szabó Imre különösen örül, ezzel a környék munkanélküliségén is enyhíthet: már a kezdetekkor 20–25 embernek adnak majd munkát az összeszerelő-üzemben, s a tapasztalatok szerint ez a szám csak nőni fog...         
 
A humán tőkét egyébként a legnagyobb kincsnek tekinti a cégvezető, mint mondja, családja mellett hűséges, megbízható kollégái is vállvetve küzdöttek azért, hogy a cég folyamatosan fejlődhessen, s európai színvonalú technológiát vezethessen be.

Csak saját forrásból

Győr első magántulajdonú társas vállalkozásaként jött létre a Calor-Sigma Kft., amely idén  huszonöt éves. A kezdetben épületgépészeti automatikákkal, szabályzó- és vezérlőberendezések gyártásával és forgalmazásával, később pedig alumínium nyílászárók gyártásával, szerelésével is foglalkozó vállalkozás partnerei között ipari vállalatok, szövetkezetek és társasházi közösségek egyaránt megtalálhatók. A cég profilja felületkezeléssel és porfestéssel bővült, amely tevékenységével egész Nyugat-Magyarországon ismertséget vívott ki.
A vállalkozás vezetői különösen büszkék arra, hogy az elmúlt huszonöt évben mind beszállítói, mind dolgozói, mind pedig az adóhatóság felé maximálisan megfeleltek fizetési kötelezettségeiknek, s elért eredményeiket, a cég bővítését kölcsön vagy bankhitel nélkül, saját forrásból sikerült finanszírozni.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!

Olvasóink írták

 • 1. Kovács János 2008. március 09. 21:07
  „T. Calor -Sigma Kft.!

  Szeretném kérni Önöktöl , amennyiben foglalkoznak alumínium keretes ablakokkal,illetve télikert tetejének készítésével,szíveskedjenek részemre ingyenes katalógust,vagy e-mailben tájékoztatást küldeni termékeikről.
  Az alu-keretes megoldást a télikert tetejének befedésére egy másik ablakos cég javasolta az időállóság miatt.
  Amennyiben időm engedi,úgy személyesen is felkeresem Önöket,de addig is várom tájékoztatásukat.
  Címem:Kovács János,9090,Pannonhalma,Zrínyi u. 2./b.

  Tisztelettel és köszönettel: Kovács János”
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...