Az év kisvállalkozása: Hat-Agro Kft.

2003.11.28. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Megalakulásának hatodik évére beérett a Hat-Agro Kft. Harminchat éves cégalapítója és ügyvezető igazgatója tegnap este vehette át a kisvállalkozói Presztízs-díjat. Az indulás nem is lehetett volna regényesebb.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Pohár  bor is kellett a sikerhez

A bábolnai apró telephely után immár a Győri Nemzetközi Ipari Park egyik szereplője. Ami a cégvezető Pásztor Attilát illeti, a Bábolna rt. nemzetközi kapcsolatok koordinátora munkakört hagyta ott, hogy a saját lábára álljon s a maga útját járja. Az eddig eltelt hat év az akkori döntésének helyességét igazolja.

Most egy éve, a Presztízs-díj első meghirdetésekor lecsúszott az első helyről. „Csalódott voltam" – emlékezett vissza Pásztor Attila. Aztán leült és miután elfogyasztott egy pohár bort, közben arra gondolt, min kellene javítani, hogy még sikeresebb legyen a kisvállalkozás. Munkatársaival egy esztendőn át ezen dolgozott.
A cég mostani sikere közös munka eredménye, ezért értékes. A verseny, a megméretés mindig előre visz.
Pásztor Attila: „A verseny mindig előre visz."

Két ember úgy gondolta, hogy a hazai élelmiszer-feldolgozó cégeknél még nagyobb szerepet fog kapni a higiénia. Megalapították a Hat-Agro Kft.-t, mely nevét a higiénia és az alkalmazástechnológia szavakból kölcsönözte. A minicég telephelye Bábolnán volt, az irodája pedig Győrben. A munka teljes egészében le is kötötte a kisvállalkozás személyzetét. Ma tíz  embert foglalkoztat a társaság, gazdálkodásában nem kevés sikert mondhat magáénak.

Nem csak agrárcégek partnere, számos élelmiszer-feldolgozó vállalkozás fedezte már fel. A Hat-Agro Kft.-t bízták meg a kaposvári húsüzem kifogástalan higiéniai állapotának helyreállításával is. Mint ismeretes, a közelmúltban az élelmiszer-feldolgozó üzemnek leégett a hűtőháza, s a tűzzel vívott napokon át tartó oltási munkában szennyeződött az üzem.

A társaság nem csak a Dunántúl élelmiszer- és agrárcégeinek forgalmaz higiéniai termékeket. A közelmúltban bővítették a termékek és a szolgáltatások körét. Egy olasz beszállító cég rágcsálók elleni termékeit is forgalmazza. Vannak alvállalkozói, akik csak a Hat-Agro technológiáját alkalmazzák. A társaság biztos sikert ígér.

A Hat-Agro tavaly is indult a kisvállalkozói Presztízs-díjért, akkor még nem teljes sikerrel. Ezúttal azonban elvihette a nyerteseknek járó trófeát. A cég időközben messze került minden értelemben az indulástól.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...