Az év kisvállalkozása: Felirat Reklám Műhely Kft.

2005.11.25. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Varga Péter, a Felirat Reklám Műhely vezetője vette át a legjobb kisvállalkozásnak járó elismerést.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Varga Péter
Az év kisvállalkozása: Felirat
Reklám Műhely Kft.
Kattintson a képre >>
Varga Péter, a Felirat Reklám Műhely vezetője vette át a legjobb kisvállalkozásnak járó elismerést. Munkatársai együtt örültek vele, felesége, tulajdonostársa, Andrea is ott tapsolt a nézőtéren. A Felirat Reklám Műhelyben mindenki büszke Presztízs-díjas munkahelyére.

Varga Péter, a Felirat Reklám Műhely Kft. ügyvezetője a siker titkát a kitartó, tisztességes munkában látja. Mint elmondta, a mesterleveleken is az áll: Isten éltesse a tisztes ipart. Szerinte ehhez kell magukat tartaniuk a vállalkozásoknak. „ Azt vallom, és kollégáim is, ha valamit csinálok, akkor azt csak precízen. A sikeres vállalkozásoknak ez lehet az alapkoncepciója. Érezze az ügyfelünk, hogy amit tőlünk kap, az jó, az tökéletes. A jó partneri viszonynak csakis ez lehet az alapja" – mondta az ügyvezető.

Munkatársai közül Varga Péter külön kiemelte feleségét, Andreát, aki a kezdetek óta ott áll mellette és mögötte. „A feleségem nekem is, mint a legtöbb vállalkozónak, nagyon sokat segít a háttérben. Mindenhol ott van. Bevallom, nélküle talán be sem neveztünk volna. Andi nagyon nagy energiával állt neki másodszor is a pályázat elkészítésének. Idén másodszorra pályáztunk, mert hittünk abban, elnyerhetjük a Presztízs-díjat. És sikerült. Most az ISO-minősítő oklevél mellé kerül a kis kiállítóterembe, melyet hamarosan kialakítunk pinnyédi telepünkön."
A díjátadás után Varga Péter elmondta: kollégája, akivel tíz éve együtt dolgoznak, csak annyit mondott: „Büszke vagyok arra, hogy itt dolgozhatok." Ez a mondat maga felért egy díjjal...

ISO minősített szolgáltatás

A Felirat Reklám Műhely Kft. 14 éves múlttal rendelkezik a reklámeszközgyártás területén, melynek során folyamatosan növelni tudta piaci részesedését a szolgáltatási szektoron belül. Az egyéni vállalkozásként induló, majd 1997-ben kft.-vé alakult kisvállalkozásnak – mely jelenleg 8 alkalmazottat foglalkoztat – 2004-ben a nettó árbevétele meghaladta a 91 millió forintot, adózott eredménye pedig közel 11 millió forint volt.

A cég alapítója, Varga Péter gépész üzemmérnökként végzett 1981-ben az akkor még Széchenyi István-főiskolán, ahol a műszaki precizitás és a minőségi munka iránti igény is a „vérébe ivódott", és ebben a mai napig sem ismer kompromisszumot.
A Felirat Reklám Műhely Kft. 2004 őszén kapta meg az ISO 9001:2001-es minőségtanúsítási rendszerről a dokumentumokat.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...