Heti tudatos

2015.03.15. 22:36

Brókerbotrány: fontos információk a károsultaknak!

Régi kedves ismerősöm Palotás János, a mai nap folyamán olyan információkat hozott nyilvánosságra, ami alapjaiban rengeti meg a brókerbotrány híreit! Oszd meg, hogy eljusson minden károsulthoz!

Összeghatár nélkül valamennyi befektetés visszajár az elmúlt hetekben „bedőlt” bankok és brókercégek ügyfeleinek!

A P and P Gazdasági Tanácsadó Kft. vezető tanácsadójának, Palotás Jánosnak a szakvéleménye szerint, a magyarországi és a Magyarországon is hatályos nemzetközi jogi előírások megfelelő értelmezése és csoportosítása szerint, összeghatártól függetlenül valamennyi befektetés, betét, stb. visszajár (befektetett összeg, hozamok nélkül) az elmúlt hetekben bedőlt brókercégek és bankok ügyfeleinek, károsultjainak.

 

Érintett bankok és brókercégek:

* Buda-Cash Brókerház Zrt.
* Hungária Értékpapír Zrt.
* Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt.
* ÉRB Észak –magyarországi Regionális Bank Zrt.
* DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt.
* Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt.
* BRB BUDA Regionális Bank Zrt.

Palotás János nemzetközi pénzügyi és gazdasági szakértő, címzetes egyetemi docens véleménye szerint az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) és a BEWA (Befektetővédelmi Alap) is eredményesen léphetne fel az őket ért százmilliárdos kár megtérítése érdekében, ha megfelelő jogi érvrendszer mellett pozícionálná a jelen helyzetben fennálló saját státuszát, kötelezettségét.

Jelenleg a Tanácsadó Iroda weboldalán regisztrálhatnak az érintettek, ha részt kívánnak venni az Iroda által szervezett Pertársaságban, vagy kiemelt összeghatár esetén egyénileg szeretnék érvényesíteni befektetéseik megtérítését.

Jogsegély/kapcsolatfelvétel:

  • A regisztráció térítésmentes és nem jelent sem a regisztráló, sem az Iroda részéről szerződéskötési kötelezettséget a későbbiekben, jelenleg kizárólag a kapcsolatfelvételt segíti.

    A Tanácsadó Iroda, a jelentkezők számától is függően, több felkészült ügyvédi irodával összefogva tervezi lebonyolítani a szükséges jogi elvárásokat!

    Az oldal megosztásával tudsz segíteni károsult ismerőseidnek, barátaidnak!



     

     

    Csemegézz a blog előző bejegyzéseiből is:

     

     

     



    Tóth Zsuzsa

    Gazdasági Élettervező

     

    Ha segítségre van szükséged:

    0670/ 207-0389

     

    További érdekességekért, kedveld a Heti tudatos Facebook oldalát:

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!