Női kézilabda

2019.10.05. 18:04

Visszavágott az MKC U22 a felnőtt bajnokságban elszenvedett vereségért

A mosonmagyaróvári fiatalok azonban a véghajrában bebiztosították a győzelmet és ezzel három mérkőzés után, száz százalékos mérleggel vezetik az NB II – es bajnokságot. 

Az első félidőben komoly előnyt szerzett a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22 – es csapata az Alba FKC korosztályos gárdája elleni rangadón. Mint később kiderült kellett is ez a különbség, mert a második játékrészeben fel tudott zárkózni a székesfehérváriak U22 – es gárdája. A mosonmagyaróvári fiatalok azonban a véghajrában bebiztosították a győzelmet és ezzel három mérkőzés után, száz százalékos mérleggel vezetik az NB II – es bajnokságot.

Mosonmagyaróvári KC U22 – Alba FKC U22 26-22 (18-12)

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna , NB II. női kézilabda mérkőzés. V.: Budai-Bock, Wenzel.

MKC U22: Fritz – Domokos 5, Lancz 5, Szalai Zs. 5, Paróczai 2, Kellermann 2, Papp 3. Cs: Dávida (kapus), Lázár 1, Fekete F. 1, Ruzsom 1, Pozsgai 1, Bartha, Vinkelmann, Trestyén. Edző: Stranigg Ferenc.

Stranigg Ferenc: – A mérkőzés elején betartották a lányok a taktikai utasításokat és így az történt a pályán, amit mi elterveztünk. Az agresszív nyitott védekezéssel sok labdát szeretünk és ezekből sikerült gyors gólokat dobnunk. A második félidőben feljött az ellenfelünk, mert nálunk több koncentrációs hiba is került a gépezetbe. Az utolsó percekben azon tudtuk rendezni a sorokat és így összességében megérdemelten szereztük meg a két bajnoki pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában