jótékonyság

2020.07.14. 16:03

Virág Zsolt autójára gyűjtöttek a győri tornászok

Az egykori válogatott győri tornász Virág Zsolt tizenhárom éve szenvedett súlyos sérülést, élete azóta kerekes-székhez kötött.

kisalfold.hu

A gyerekek edzésen adták át az összegyűjtött pénzt

Fotó: gyac.hu

Zsoltnak most egy speciális autóra van szüksége, amelyhez sportágának győri képviselői, az edzők, sportolók indítottak gyűjtést.

„Az autó csomagtartórészének padlólemezét úgy alakították át, hogy a kerekesszékkel fel tudjak rá gurulni egy rámpán, a kocsim pedig rögzíthető a helyére. Így tudok be- és kiszállni az autóból anélkül, hogy emelni kellene” – mondta Virág Zsolt.

Az autó ára több mint hárommillió forint, a tornászok ezt szeretnék összegyűjteni, és ezért akcióba is kezdtek. A követhető példát a legkisebbek mutatták, akik egy szülő ötletét valósították meg, játékos versenyen gyűjtöttek Zsoltnak pontokat, ezzel együtt pedig pénzt az alapítvány számlájára.

A gyerekek edzésen adták át az összegyűjtött pénzt
Fotó: gyac.hu

„Az egyik nálunk versenyző kislány szülei felajánlották, hogy Balatonkenesén eltölthet náluk a kezdő és haladó csapatunk egy hétvégét, ahol játékos tornaversenyt rendeznek. Az eredményekért pontok jártak, ezeket pedig pénzre válthatták. A lányok kétszázötven­ezer forintot gyűjtöttek össze Zsoltnak” – mondta a klub honlapjának Szűcs Róbert, a GYAC vezetőedzője.

A jótékonysági akcióhoz kisebb-nagyobb összegekkel bárki csatlakozhat a Győri Tornasportért Alapítvány számlaszámán: 58600300-11123868-00000000.

Címkék#Győr#torna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában