kézilabda

2020.05.23. 07:56

Véradás az Audi-ETO játékosaival

Május 26-ra véradást hirdetett az Országos Vérellátó Szolgálat Győri Regionális Vérellátó Központja és a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete, melyhez csatlakozik az Audi-ETO csapata is.

kisalfold.hu

A véradók jövő kedden 7.30 órától 15.30-ig érkezhetnek a Magyar utca 8. szám alatt található vérellátó központba. Az eseményen részt vesznek az Audi-ETO Győrben tartózkodó játékosai, edzői és kollégái is.

„Szeretnénk ebben a helyzetben is segíteni és példát mutatni. A véradás nagyon fontos, hiszen a levett vérünkkel három ember életét is megmenthetjük. Az ETO-család nem csak egy kifejezés, valóban összetartozunk, ezért örömmel állunk a szurkolói egyesület kezdeményezése mellé, egyben kérjük minden szurkolónkat és szimpatizánsunkat, valamint a segítőkész embereket, hogy jöjjenek és adjanak vért” – fogalmazott Bartha Csaba, a zöld-fehér klub elnöke.

Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, leg-

alább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. A rendszeres véradók számára fontos információ, hogy csak akkor adhatnak vért, ha legalább 56 nap eltelt már az utolsó véradás óta.

A véradáshoz szükséges egy fényképes, személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány), tajkártya és lakcímkártya. Fontos, hogy azok, akik az elmúlt egy hónapban külföldön jártak vagy kimutatták náluk a koronavírust, nem adhatnak vért.

Kompenzáció

A szurkolókkal kapcsolatos információ, hogy a klub az elmaradt mérkőzések miatt kompenzálja a találkozókra már jeggyel rendelkező, valamint az egész szezonra érvényes bérlettel rendelkezőket. A Szombathely, az MKC és az FTC elleni mérkőzésekre megvett belépők érvényesek lesznek a 2020/21-es szezon ugyanezen mérkőzéseire, de vissza is vásárolhatják a nézőktől a jegyet. A bérlettulajdonosok a jövő évi bérletek árából kapnak kedvezményt. Pontos részletek a www.gyorietokc.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában