Tippmester: Újabb labdát nyert a család

Tippjáték - Hibátlanul ezúttal sem tippelt egyetlen játékosunk sem a Tippmester újabb fordulójában.

A Tippmester 20. fordulójában – az elmúlt héthez hasonlóan – sem akadtunk telitalálatos szelvényre. Tizenegy találatot is csupán hárman értek el, a számítógépes sorsolást követően a szerencse a kópházi Németh Kittinek kedvezett.

„Tavaly óta együtt játszom az édesapámmal és a keresztanyámmal. Apukám már nyert is egy focilabdát a Tippmester során – mondta a 13 éves kislány. – Mindig kilátogatok édesapám teremfutball-mérkőzéseire, hogy az első sorból szurkolhassak neki. Néha én is focizom vele és a meccseket is mindig együtt nézzük a televízióban. Én jobban szeretem a kézilabdát, az iskolában, a testnevelésórákon folyton ezt játsszuk az osztálytársaimmal.”

Németh Kitti és a heti forduló második helyezettje, a győrasszonyfai ifj. Pintér László egyaránt focilabdát nyert, melyet szerkesztőségünkben vehetnek át. A harmadik a jánossomorjai Lőrincz István lett. Nyereményét, a mozijegyeket postán küldjük el.
Érdemes a továbbiakban is velünk játszani, mert világhírű európai futballklubok mezeit sorsoljuk ki azok között, akik folyamatosan beküldik a szelvényeket.

A Tippmester 20. heti helyes tippsora: 2, 1, 2, X, 1, X, 2, 2, 2, 1, 1, 2, 2 + X.