kézilabda

2019.10.09. 09:45

Női kézilabda NB I – Békéscsabán győzött a Győri Audi ETO – fotók

Az első félidőben fej-fej mellett zajlott a küzdelem, a második félidőben húzott el a Győr.

kisalfold.hu

Fotó: archív/kisalfold.hu

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Győri Audi ETO KC 19-30 (10-13)

Nem kezdte jól az összecsapást a címvédő győri csapat, Danyi Gábor tanítványai 21 percig nem tudtak ellépni a Békéscsabától, s az első félidőben mindössze három góllal vezettek (10–13). A második játékrészben azért rákapcsoltak a vendégek, s egyre nagyobb előnyt dolgoztak ki, így ha nem is meggyőző teljesítménnyel, de hibátlan maradt a zöld-fehér gárda.

Horváth Roland: – Voltak szép periódusaink, helyenként jó volt a védekezésünk és a támadásra sem lehetett panasz. Negyven percig jól álltuk a sarat.

Danyi Gábor: – A békéscsabaiak hozzáállása kiváló volt. Az első félidőben nem nagyon találtuk a ritmust és a másodikban is csak tíz perc játék után. Amikor a hazaiak elfáradtak, végleg felülkerekedtünk. Próbáltam mindenkinek játéklehetőséget adni.

 

Korábban írtuk:

Danyi Gábor együttese a hétvégén 12 gólos győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, és vasárnap újabb meccs vár rá a BL-ben a Baník Most vendégeként. Vagyis két hosszabb utazás is vár a csapatra, így alaposan be kell osztania az erőt a győriek vezetőedzőjének.

„Ez még teljes kerettel sem egyszerű, ám továbbra is vannak hiányzóink, ugyanazok, akik vasárnap sem játszhattak, így Grimsbö, Kurtovic, Kristiansen és Görbicz sem áll rendelkezésemre. Mindegyik játékos gyógyulása jó úton halad. Úgy fest, Kristiansen hosszabb kálváriája érhet véget. A gyógyszeres kezelésre jól reagált, jelenleg nem érez fájdalmat a korábban gyulladt részen, kérdéses, hogy terhelésre visszatérnek-e a problémái. Ez a napokban kiderül. Ami a találkozót illeti, a többi játékos figyelmét arra hívtam fel már hétfőn, hogy a szerdai meccsért is két pont jár, s amennyit szerezhetünk, ugyanannyit bukhatunk is, ha nem megfelelően állunk hozzá. Ettől persze nem félek, vagyunk annyira profik, s nem szeretnék álszentnek sem tűnni, mi vagyunk a találkozó esélyesei, de ehhez megfelelő koncentráció kell végig” – mondta Danyi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában