Helyi sport

2018.05.08. 15:48

Női kézilabda BL - Győrben kivetítőn a final four - Hétfőn köszöntik Görbicz Anitáékat a városban

A hétvégén címvédőként szerepel a női kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjében a Győri Audi ETO KC.

kisalfold.hu

Akik nem tudnak ott lenni a Papp László Sportarénában, őket közös szurkolásra hívják a Dunakapu térre. A lányokat nem vasárnap éjjel, hanem hétfőn este köszöntik.


A győri kézis lányok már hagyományosan szereplői a női final fournak, és ez az idei évben sincs másként. A győri önkormányzat pedig hagyományosan közös szurkolásra hívja a győrieket a Dunakapu térre, ahol óriás kivetítő épül a szombati és vasárnapi mérkőzésekre.

A mérkőzések kezdési időpontjai:


2018. május 12., szombat, elődöntők:

CSM Bucuresti (román)-Győri Audi ETO KC 15.15

Rosztov-Don (orosz) - Vardar Szkopje (macedón) 18.00


2018. május 13., vasárnap, helyosztók:

a 3. helyért 15.15

döntő 18.00

A győri önkormányzat azonban nem csak a mérkőzések megtekintésére, de közös ünneplésre is hívja a szurkolókat.

Bármi is lesz az eredmény, a lányok egész éves munkájukkal kiérdemelték, hogy együtt köszöntsük őket, és köszönetet mondjunk a nagyszerű pillanatokért, csodálatos mérkőzésekért"

– mondta [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester, aki hozzátette, reagálva a győriek és a csapat kérésére is, az idén nem vasárnap késő este a budapesti döntő után közvetlenül, hanem hétfőn este tartják meg az ünnepséget, így a fiatalabbaknak, munkába készülőknek sem kell kihagyniuk a köszöntést a nagyon késői időpont miatt.


A csapatot a final four eredményétől függetlenül május 14-én, hétfőn este 19:00 órakor köszönti a város a Dunakapu téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában