Hazai meccs

2019.11.02. 07:36

Női kézilabda BL – Audi-ETO-Krim Ljubljana 31-26, Fotók

Nehéz első félidő után végül öt góllal nyert az Audi ETO a szlovén csapat ellen.

kisalfold.hu

Ilyen volt a meccs képekben:

 

1. perc: Bódi, Bulatovic, Edwige, Nze-Minko, Amorim, Fodor, valamint a kapuban Kiss Éva: ez a győri csapat kezdője. A vendégeknél Mamic a kapuban, Kojic, Varagic, Juric, Zabjek, Rebicova, Baric kezd, az első támadás a szlovén csapaté. Gól nincs a végén, csak egy mellé.

2. perc: Hiba a győri támadásban, Juric kap labdát tisztán, be is dobja a ziccert. 0-1. Amorim talpról egyenlít. 1-1.

3. perc: Labdaszerzés, gyors akció: Fodor eredményes. 2-1.

4. perc: Messziről talál a győri kapuba Rebicova. 2-2. Amorim szerzi a harmadikat, pedig a kapus is beleért. 3-2.

5. perc: Kapufa után jöhet az ETO támadása, de egy rossz passzal ér véget az akció. Ugyanígy járnak a vendégek is. Nze-Minkóval szemben szabálytalankodnak hetest érően. Oftdeal a felső lécről pattintja a labdát a gólvonal mögé. 4-2. A vétkes Zabjeket kiküldik két percre.

6. perc: Amorim révén használja ki az emberelőnyt az ETO. 5-2.

7. perc: Nem hozzák le a kapusukat a szlovénok. Nze-Minkót ez nem zavarja, a gyors indítás után a hálóba lő. 6-2.

8. perc: Bulatovic kap sárgát. Az újabb gyors győri akció végén Fodor szerez gólt. 7-2. Az ötgólos győri előnynél elérkezettnek érzi az időt a ljubljanai szakvezetés, hogy időt kérjen.

9. perc: Zabjek talál utat a győri védelmen át, a góljára Bulatovic gyors góllal válaszol. 8-3. Amorimmal szemben ítélnek büntetőt, Varagic harcolta ki.

10. perc: Baric nem tudja átdobni Kiss Éva fölött a labdát. Bulatovic a kapufát találja el, szabálytalankodtak ellene. Edwige nem tud befordulni, ugyancsak szabálytalanság miatt.

11. perc: Passzívban az ETO, nem engedik ellőni a labdát, belefújnak Nze-Minko találatába. Klemencic szerez gólt. 8-4.

12. perc: A győri támadás gyorsan véget ér egy rossz passz után. Edwige blokkolja Van Kreij lövését, így Kiss könnyedén tud védeni.

13. perc: Edwige labdát veszít, Baric megindul, és bedobja. 8-5.

14. perc: Nze-Minkóra kilépnek, Varagic aztán akkorát lök rajta, hogy az kétperces büntetést ér. Gól ezúttal nincs a győri emberelőny első támadásából, és a kapust is lehozzák most a vendégek.

15. perc: Távolról érkezik Snopova gólja. 8-6. Hat perce gólképtelen az ETO, az ötgólos előny pedig kétgólosra olvadt közben.

16. perc: Hiba mindkét oldalon. Fodor sem talál a kapuba, pedig nincs messze a céltól: a felső lécet találja el.

17. perc: Passzívból lőnek a vendégek, Kiss védi Varagic próbálkozását. Fodor lő ismét, itt Mamic kapus van résen.

18. perc: Megint passzívban a Krim, Klemencic befordul és belövi. 8-7. Hetest dobhat az ETO. Oftedal büntetőjét megfogja a kapus.

19. perc: Egyenlít a Krim, Varagic talál a kapuba. 8-8. A győri akció ismét eredménytelen, lövésig sem sikerül eljutni.

20. perc: Kiss védi Zabjek lövését. Danyi Gábor kér időt. Megint nincs gól a győri akció végén.

21. perc: Szerencsére a vendégeknél is rossz a passz. Belmenést fújnak az orosz bírók Hansen ellen. Amorim kap sárgát lökésért.

22. perc: Ismét vezetnek a vendégek Klemencic eredményes. 8-9. Gond van a győri támadásokkal, mert megint nem jut ez lövésig az akció. Passzívban a Krim.

23. perc: Bódi szerez labdát, és töri meg a majd' negyed órája tartó győri gólcsendet. 9-9. Amorim blokkja után Bódié a labda.

24. perc. Hansen lövése a szlovénok hálójában. 10-9. Belemenésgyanús eset után Baric szerez gólt a bal szélről. 10-10.

25. perc: Bulatovic lövése pontos, épp befér a kapufa mellett. 11-10.

26. perc: Lépéshiba a túloldalon, jöhet az ETO. Oftedal cselezi magát helyzetig, és lő a bal alsóba. 12-10.

27. perc: Van Kreij eredményes. 12-11. Bódi ejtése nem elég pontos.

28. perc: Van Kreij ismét. 12-12. Jön Knedlikova az utolsó néhány percre. Rossz a passz az ETO-nál.

29. perc: Kiss védi Varagic lövését. Fél perccel később ez már nem sikerül. 12-13.

30. perc: Megint nem jó a győri támadás. Knedlikova szerez labdát, és egyenlít is húsz másodperccel a félidő vége előtt. 13-13. Kiss Éva védi Zabjek lövését, ezzel ér véget a félidő.

31. perc: Az első győri támadás a második félidőben nem hoz gólt, Knedlikova pontatlan, a túloldalon Leynaud véd. Juricot kiállítják.

32. perc: Oftedal talál a hálóba. 14-13.

33. perc: Messziről egyenlít Rebicova. 14-14. Amorim szemfülessége révén ismét vezet az Audi ETO. 15-15.

34. perc: Gyors gólváltás: Zabjek találatára Oftedal felel. 16-15. Megint távoli találat, ezúttal is Rebicovától. 16-16. Büntetőt dobhat az ETO, jön Görbicz, és csel nélkül, egyszerűen a jobb alsóba hajítja a labdát. 17-16.

35. perc: Hiába szerez labdát az ETO, nem jó az előrepassz. Baric lövésénél a kapufa segíti Leynaud-t.

36. perc: Brattset először eredményes ma. 18-16. Leynaud védése után is marad a labda a vendégeknél.

37. perc: Amorim labdát szerez, Oftedal megindul. 19-16.

38. perc: Van Kreij eredményes. 19-17. Győri gól nincs, Baric viszont betalál. 19-18.

39. perc: Brattset fordul be. 20-18. Varagic gólt szerez. 20-19.

40. perc: Amorimot löki fel van Kreij, kiáll két percre a Krim játékosa. Knedlikova veszi be a szlovén csapat kapuját. 21-19. Kapus nélkül támadnak a vendégek.

41. perc: Nyitott védekezésre vált az ETO, meg is van az eredménye: labdaszerzés. Oftedal lövését üti a felső lécre Mamic.

42. perc: Ismét sikerül labdát szerezni a győrieknek. Sajnos pár másodperccel később a vendégeknek is. Oftedalt állítják ki aztán két percre. Snopova eredményes. 21-20.

43. perc: Passzívból Hansen majdnem a játékvezetőt találja el.

44. perc: Lépéshiba Ljepojánál.

45. perc: Amorim harcol ki hetest, belülvédekezés miatt jár a büntető. Görbicz ezúttal is bedobja. 22-20.

46. perc: Belülvédekezés a túloldalon is, hetest dobjat a Krim Ljubljana. Kiss jön a kapuba, Baric bedobja. 22-21. Hansen eredményes. 23-21.

47. perc: Leynaud véd nagyot. Zabjek próbálkozott. Nze-Minko eredményes. 24-21. Szlovén időkérés.

48. perc: Ljepoja örül, betalál a győri kapuba. 24-22. Sajnos a túloldalon nincs gól.

49. perc: Hetest ítélnek az orosz bírók. Baric kapu fölé zúdítja a büntetőt.

50. perc: Bulatovic lövését védi Mamic.

51. perc: Knedlikova labdát szerez, és meg sem áll a Krim kapujáig. 25-22.

52. perc: Oftedal megint addig cselezget, amíg lövésig nem jut. A szabálytalanság ellenére betalál. 26-22.

53. perc: Rebicova góljára Oftedal válaszol góllal. 27-23. Időt kérnek a vendégek.

54. perc: Knedlikova a szélről a rövid felsőbe. 28-23.

55. perc: Klemencic a felső lécet találja el.

56. perc: Oftedal talpról, hét méterről... Mamic véd. Puhalák labdát szerez, kicsit lökik, is, Mamicba lövi a ziccert. A labda viszont marad az ETO-nál.

57. perc: Nze-Minko betalál, Klemencicet kiküldik két percre. 29-23. Szép labdajáratás után Kojic veszi be a győri kaput. 29-24.

58. perc: Knedlikova ismét! 30-24.

59. perc: Kapufás gól messziről Varagictól. 30-25. Messziről, a bal alsóba Nze-Minko! 31-25.

60. perc: Talpon az Audi Aréna, mindenki tapsol. Vagy dobol. Varagic messziről szép gólt szerez. 31-26. Vége a meccsnek.

 

Előzmények:

A 17 órakor kezdődő találkozón Danyi Gábor lányai szeretnék tovább építeni a játékukat és közönségszórakoztató játékkal begyűjteni a pontokat.

„Nyilván a mérkőzés elsődleges célja, hogy sikeresek legyünk és győzzünk hazai pályán. Abszolút nem az a szempont, hogy milyen eredményt értünk el korábban és hány góllal nyertünk. Mindig a következő lépésre és feladatra koncentrálunk. Szeretnénk jobban játszani a Ljubljana ellen, mint tettük azt idegenben, de ez nem feltétlen látszik a gólok számában vagy a góldifferenciában. Szeretnénk a hibáinkból tanulni és magunkhoz képest előbbre lépni” – kezdte Danyi Gábor vezetőedző.

„Ezek a mérkőzések tökéletesek arra, hogy azt a taktikát, amit korábban elkezdtünk felépíteni, pontosítsuk és az új embereket beépítsük a csapatba. Ez nem megy egyik napról a másikra és nem könnyű hozzánk egyből bekapcsolódni. Nem azért, mert a társaság nem eléggé befogadó, hanem mert annyira speciális ez a csapat és az elvárások, hogy ehhez hozzá kell szokni. Folyamatosan gyakoroljuk az újabb elemeket támadásban is, de hagynék időt a csapatnak, hogy tavaszra, amikor csúcsformában kell lenni, készségszintre emeljék ezeknek az elemeknek a használatát” – folytatta a zöld-fehérek trénere.

Fodor Csenge, a győriek játékosa is hasonlóan állt a hétvégi mérkőzéshez.

„Mindenképpen nagy különbségű győzelmet várok a hétvégi mérkőzésen és az elsődleges cél, hogy a védelmünket annyira felkeményítsük, hogy minél kevesebb gólt kapjunk. Szerencsére a kapusaink is nagyon jó formában vannak, ami nagyon sokat segít. Emellett fontos lesz, hogy azt a gyors kézilabdát, amit játszunk, továbbvigyük és kiküszöböljük azokat a hibákat, amik a dekoncentráltságból adódtak – fogalmazta meg elvárásait a Ljubljana elleni BL-mérkőzéssel kapcsolatban. – Nem probléma számunkra és nem foglalkozunk azzal, hogy most milyen szintű ellenfelekkel játszunk. Ez még jó is, mert sok új játékosunk van és így könnyebben fel tudunk készülni a nehezebb mérkőzésekre. Akárki jön velünk szembe, mindig meg akarjuk mutatni, amit tudunk és a saját játékunkra figyelünk” – mondta az ETO balszélsője.

„Nagyon jól érzem magam Győrben, elég gyorsan sikerült beilleszkednem és hozzászoknom az itteni légkörhöz. Szerencsére ez nagyon gyorsan ment, mert kedves és befogadó közegbe érkeztem, ahol könnyen megtaláltam a helyemet – vette át a szót Faluvégi Dorottya. – Ami nehezebb volt, hogy teljesen más a taktika még a posztomra vetítve is, mint a korábbi klubjaimnál, és az elvárások is másabbak, de szerencsére Danyi Gábor nagyon türelmes velem” – folytatta az ETO új játékosa, aki szerint legutóbb voltak olyan hibák, amiket ki kell javítaniuk ezen a találkozón.

„Hazai pályán természetesen csak a győzelem elfogadható, hiszen már ismerjük őket. Idegenben voltak olyan periódusok, amikor összezavarodtunk és több taktikai hibát vétettünk. Jó lenne ha most sokkal kevesebb ilyet produkálnánk, mert ez nem volt jellemző a csapatra” – fogalmazott a válogatott jobbszélső.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában