Helyi sport

2019.08.25. 18:50

NB III labdarúgás - fájó vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár Felcsúton - fotók

Tucatnyi kimaradt helyzet után pont nélkül távozott Felcsútról a Lajta-parti csapat.

kisalfold.hu

Puskás Akadémia II – Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)


Felcsút, 200 néző

Vezette: Szommer


PAFC II: Laky – Koch, László N. (Ganbayar, 46.), Papp M., Magyar, Vlasko (Burányi, 50.), Sipos, Vörös, Kiss M. (Szabó P., 54), Bokros, Skribek. Edző: Szélesi Zoltán


Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Szegi, Bohner, Vadász, Darázs, Dobrovolszki, Czár, Kozma (Jasarevic, 57.), Laki (Szalka, 77.), Hamar Á. (Veress, 67.). Vezetőedző: Király József


Gólszerzők: Sipos (42.), Skribek (79.), ill., Mundi (54., 11-esből)


A legutóbbi két meccsét megnyerő Credobus Mosonmagyaróvár az NB III 4. fordulójában a még nyeretlen Puskás Akadémia második csapatához látogatott. Nagyszerűen kezdett az ezen a héten Bakos Bencét, Debreceni Andrást és Farkas Norbertet is elveszítő Óvár, amely már az első tíz percben Hamar Ádám és Kozma Richárd révén két ziccert szalasztott el.

 

Az első félidőben végig az óváriak domináltak, de az adódó lehetőségeket senki sem tudta gólra váltani, ami megbosszulta magát. A 42. percben egy baloldali szögletre Sipos érkezett üresen és kapásból a hálóba továbbított. (1-0) A második játékrészben is Király József csapata dominált, amely Kozma buktatása után büntetőhöz jutott. A tizenegyest Mundi magabiztosan értékesítette.


A folytatásban a Mosonmagyaróvár mindent megtett a győzelemért, ez azonban a visszájára sült el. Skribek egy 50 méteres szóló után becsapta a vendégek védelmét és higgadtan a kapuba passzolt, megszerezve ezzel a győztes gólt és a győzelmet a Puskás Akadémia második csapatának. A Mosonmagyaróvár hiába dolgozott ki tucatnyi helyzetet, azokat nem tudta gólra váltani, így vereség lett a vége.

 

Király József: - A szezonban most játszottunk a legjobban, mégsem sikerült pontot szereznünk. Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, gólokkal vezethettünk volna. Megyünk tovább előre és reméljük, hogy ami ma kimaradt az a Bicskét ellen már be fog menni.


Burányi Tamás, a Puskás II játékosa: - Örülök, hogy megvan az első győzelmünk. Jó érzés, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben arattuk. A Mosonmagyaróvár rengeteg helyzetet dolgozott ki, de minden kimaradt, így pedig megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában